Activiteiten

Schoolactiviteiten

Schoolhandbaltoernooi

Op zondag 13 oktober wordt het jaarlijkse schoolhandbaltoernooi gespeeld op de velden van Fulmen Fidelitas (sportpark Zielhorst). Natuurlijk gaan we daar weer aan meedoen! Meer info op https://www.schoolsportamersfoort.nl/toernooien/basisonderwijs?view=tournament&id=384. Inschrijven kan nu al, via dezelfde website.
Deelnemen aan het toernooi is gratis voor onze leerlingen, de school betaalt het inschijfgeld.

Activiteiten van anderen

NK Stoepranden

Op 29 en 30 augustus wordt in Amersfoort de Voorronden Stoepranden. De landelijke finale is 22 september en is dit jaar in Amersfoort!
Stoepranden is een balspel waar veel generaties mooie herinneringen aan hebben. Sinds halverwege de 20e eeuw wordt er in Nederland en ver daarbuiten (o.a. Barcelona) gestoeprand! Bekijk de flyer met alle informatie.

Programmeercursussen voor jongens

Lijkt het uw zoon leuk om zelf een computerspelletje, website, app of robot te bedenken? In september start er weer een nieuwe ronde programmeercursussen voor jongens bij iTechBoys. Kinderen uit groep 5-8 kunnen zelf een spelletje of animatie programmeren, een website of app voor Android bouwen of een slimme robot ontwerpen en programmeren. De cursus is op vrijdagavond en bij de meeste cursussen is op dit moment nog plaats. Meisjes met belangstelling voor ict en techniek kunnen terecht bij Technika10 Keistad.
iTechBoys is onderdeel van Technika10 Keistad, een een vrijwilligstersclub die al sinds 2005 in Amersfoort technische en ict-cursussen organiseert voor kinderen. 
Interesse? Kijk op op www.itechboys.nl of stuur een e-mail naar info@itechboys.nl .

Zomerpretpas

Kinderen kunnen met de Zomerpretpas in de zomervakantie deelnemen aan leuke activiteiten in Amersfoort; gratis, met korting of tegen een klein bedrag.De zomerpretpassen liggen binnenkort in de hal van de school. U of uw kind(eren) mogen deze meenemen. Voor meer info https://zomerpretpas.nl/

In het Eemhuis  

Voor thuisblijvers, achterblijvers en vakantievierders in Amersfoort biedt het Eemhuis deze zomer opnieuw een veelzijdig vakantieprogramma. Van lezingen van Eemlandse auteurs tot een escaperoom bezoeken met het hele gezin. Van een heuse theaterweek voor tieners tot leuke knutselworkshops. Van de tentoonstelling Videoland tot een workshop huizenonderzoek. Er zit altijd iets bij, dus vervelen in de vakantie is echt geen optie! De activiteiten vinden plaats gedurende de schoolvakantie. 

Basisschoolkinderen in de gemeente Amersfoort hebben geluk. Zij kunnen gebruik maken van de ZomerPretPas.
Op www.heteemhuis.nl staat het volledige programma vermeld. Uitgebreidere omschrijvingen van alle activiteiten vind je op de websites van de deelnemende organisaties. Dat geldt ook voor het online bestellen van kaartjes.  

Een nieuwe leerling aanmelden of gewoon eens kennismaken? Bel ons op 033 - 455 04 88.
Klik hier  voor de volledige aanmeld- en toelatingsprocedure.

Mail ons 033 455 04 88  Route