Handige links

Handige links

Hieronder vindt u een aantal links naar pagina's/websites met informatie die voor u van belang kan zijn.

https://oudersenonderwijs.nl/
Ouders & Onderwijs is een organisatie voor alle ouders met kinderen in de schoolgaande leeftijd. Het beste onderwijs voor onze kinderen, daar zet Ouders & Onderwijs zich voor in. Om dit te bereiken, is het belangrijk dat de stem van ouders wordt gehoord. En dat ouders goed geïnformeerd zijn. Daarom helpen we ouders door ze te informeren en adviseren over alles wat met onderwijs te maken heeft en vertegenwoordigen we ouders richting de politiek, de onderwijssector en in de media. Via ons Landelijk Ouderpanel, waar meer dan 5000 ouders bij aangesloten zijn, weten we wat er onder ouders speelt en leeft. 

https://vanbasisnaarbrug.nl/
Voor ouders van groep 8 leerlingen. Op deze pagina vindt u alle informatie voor de overstap naar het voortgezet onderwijs in de regio Amersfoort

Scholen op de kaart
Scholen op de kaart geeft een compleet beeld van de scholen bij jou in de buurt. Je kan hier eenvoudig scholen vinden en vergelijken. Hoe dat werkt zie je in de animatie. Wil je bijvoorbeeld weten wat de school doet voor goed onderwijs? Lees dan het profiel van de school.

www.KPOA.nl
De website van Stichting voor Katholiek Primair Onderwijs Amersfoort e.o.
Hier vindt u onder andere onze klachtenregeling

Een nieuwe leerling aanmelden of gewoon eens kennismaken? Bel ons op 033 - 455 04 88.
In groep 1 tot 7 kunnen we in 2021-2022 nog nieuwe leerlingen plaatsen.
Klik hier  voor de volledige aanmeld- en toelatingsprocedure.

Mail ons 033 455 04 88  Route