Handige links

Hieronder vindt u een aantal links naar pagina's/websites met informatie die voor u van belang kan zijn.

Ouders & Onderwijs is een organisatie voor alle ouders met kinderen in de schoolgaande leeftijd. Het beste onderwijs voor onze kinderen, daar zet Ouders & Onderwijs zich voor in. Om dit te bereiken, is het belangrijk dat de stem van ouders wordt gehoord. En dat ouders goed geïnformeerd zijn. Daarom helpen we ouders door ze te informeren en adviseren over alles wat met onderwijs te maken heeft en vertegenwoordigen we ouders richting de politiek, de onderwijssector en in de media. Via ons Landelijk Ouderpanel, waar meer dan 5000 ouders bij aangesloten zijn, weten we wat er onder ouders speelt en leeft.

Voor ouders van groep 8 leerlingen. Op deze pagina vindt u alle informatie voor de overstap naar het voortgezet onderwijs in de regio Amersfoort

Scholen op de kaart
Scholen op de kaart geeft een compleet beeld van de scholen bij jou in de buurt. Je kan hier eenvoudig scholen vinden en vergelijken. Hoe dat werkt zie je in de animatie. Wil je bijvoorbeeld weten wat de school doet voor goed onderwijs? Lees dan het profiel van de school.

ABC Zielhorst
De Kameleon is kernpartner van ABC Zielhorst. ABC Zielhorst wil dat kinderen het fijn hebben in hun eigen wijk en gezond opgroeien! Daarom bieden zij een uitgebreid activiteitenprogramma. Vooral sport & spel komen aan bod, maar ook cultuur, techniek, natuur, koken en creativiteit zodat kinderen lekker bewegen, leeftijdsgenoten ontmoeten, en hun talenten ontdekken en ontwikkelen. En vooral ook: samen heel veel plezier beleven!
Klik hier voor het activiteitenoverzicht van ABC Zielhorst.

www.KPOA.nl
De website van Stichting voor Katholiek Primair Onderwijs Amersfoort e.o.
Hier vindt u onder andere onze klachtenregeling

In groep 1 tot 8 kunnen we in 2022-2023 nog nieuwe leerlingen plaatsen.